16 de febr. 2015

Stanley Kubrick

Stanley Kubrick,considerat com uns dels directors més grans del món tenia una actitut molt forta,"domesticant" a actors com Jack Nicholson.
Peró no es el mal caracter de Kubrick que el comvertis en un pesat,si no la poca sensibilitat amb els actors i l'equip de filmacio.per exemple ell te el record guinness per fer repetir a Shelley Duvall la mateixa escena 127 vegades fins que l'escena va quedar perfecta per a ell.
Durant la filmacio de Full metal jacket cuan l'expert d'il·luminacío va acbar la seva feina,Kubrick li va donar la seva adreça per anar a reparar un cablejat electric.
En l'equip de filmació de the shinning,una persona va portar un petit tauler de dames per jugar entre tomes amb els seus amic,pero Stanley el va veure i despres de dir-li que ell era un aficionat a aquest joc,va  obligar a jugar a aquesta persona tota la tarda,suspenent la filmacio d'aquell dia i perdent tota la feina que havien fet al matí.















En l'escena en que Jack esta escribit la mateixa frase fins fer un llibre sencer,Stanley va fer escriure a un home tots aquest fulls per fer l'escena més realista,encara que les fulles no es poguessin veure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada